top of page
Job interview

Loopbaanbegeleiding in Sint-Kruis Brugge

Twijfel je welke baan bij je past?

Wil jij meer energie uit je werk halen?

Wil jij jouw natuurlijke talenten ontdekken?

divider_zwart.png

Loopbaancoaching: De sleutel tot een succesvolle carrière

divider_lichtgeel.png

Ben je momenteel op zoek naar een nieuwe baan? Voel je je vastgelopen in je huidige carrière en weet je niet welke richting je op moet? Een loopbaancoach kan de juiste ondersteuning bieden om jouw professionele doelen te bereiken. In dit artikel geven we een korte toelichting van wat een loopbaancoach is en hoe deze professional jou kan helpen bij het vinden van de juiste baan.

divider_zwart
Loopbaancoaching

Wat is een loopbaancoach?

divider_lichtgeel

Een loopbaancoach is een professionele begeleider die zich richt op het ondersteunen en begeleiden van individuen bij het ontdekken, ontwikkelen en realiseren van hun carrièredoelen. Deze coach heeft expertise in loopbaanontwikkeling en helpt werkzoekenden om helderheid te krijgen over hun vaardigheden, interesses, waarden en ambities.
Een goede loopbaancoach zal samen met jou werken aan het identificeren van jouw sterke punten, het verkennen van mogelijke carrièrepaden en het stellen van realistische doelen.

divider_zwart.png
Loopbaancoaching

Waarom heb ik een loopbaancoach nodig?

divider_geel

Het vinden van de juiste baan kan soms overweldigend zijn. Er zijn zoveel opties beschikbaar en het is niet altijd gemakkelijk om te bepalen welke richting je op moet gaan. Een loopbaancoach kan je helpen bij het verkennen van verschillende mogelijkheden en het maken van weloverwogen beslissingen.

Een loopbaancoach kan ook van onschatbare waarde zijn als je vastzit in een carrière waarin je niet gelukkig bent. Ze kunnen je ondersteunen bij het identificeren van de oorzaken van jouw ontevredenheid en helpen bij het vinden van een nieuwe richting die beter past bij jouw interesses en vaardigheden.

Bovendien kan een loopbaancoach je helpen bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden, zoals sollicitatiegesprektechnieken, netwerken en zelfpromotie. Deze vaardigheden zijn cruciaal in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag.

divider_zwart
Loopbaancoaching

Wat kan ik verwachten tijdens een loopbaantraject?

divider_lichtgeel

Een loopbaantraject begint meestal met een intakegesprek, waarin de coach jou beter leert kennen en jouw doelen en behoeften bespreekt. Vervolgens zal de coach samen met jou werken aan het identificeren van jouw sterke punten, waarden, interesses en doelstellingen. Dit gesprek duurt ongeveer twee uur.

Tijdens het traject zal de coach verschillende technieken gebruiken om jou te begeleiden, zoals persoonlijkheidstesten en psychotechnische testen. Deze tests werden ontwikkeld door psychologen en kunnen waardevolle inzichten bieden over welke carrièrepaden goed bij jou passen. Dit gesprek duurt ongeveer 2 uur.

Daarnaast zal de loopbaancoach jou helpen bij het ontwikkelen van een actieplan om jouw doelen te bereiken. Na dit gesprek gaan we nog dieper in op jouw hulpvraag aan de hand van specifieke methodieken op maat van jouw doelstelling. Dit zijn 2 gesprekken van anderhalf uur.
 
Gedurende het traject zal de loopbaancoach je ondersteunen en motiveren, en je helpen om obstakels te overwinnen.

divider_zwart

Wat is de kostprijs van een loopbaantraject?

divider_lichtgeel

De 7 uur loopbaanbegeleiding + 1 uur nazorg kost jou slechts 90 euro doordat dit traject gesubsidieerd wordt door de overheid. Je kunt bij de VDAB loopbaancheques bestellen. Heb jij (nog) geen recht op loopbaancheques? Dan kunnen wij jou toch helpen!

divider_zwart

Maak kennis met de loopbaancoach van ‘Het Labyrint’

divider_lichtgeel
Barbara.jpg

Barbara Soltesz

divider_zwart

BEHANDELING VAN HOOFDPIJN EN MIGRAINE ZONDER MEDICATIE

LOOPBAANBEGELEIDSTER

Kennismaking met de loopbaancoach

CONTACTEER ONS VOOR LOOPBAANBEGELEIDING!

ONS BETER LEREN KENNEN?

bottom of page