top of page
Kindercoach

Tineke Strijland - Bachelor sociaal werk en kindercoach

Tinneke Strijkland - Kindercoach

Aanbod voor kinderen en jongeren

  • Faalangst

  • Motivatieproblemen

  • Zelfvertrouwen vergroten

  • Sociale vaardigheden

  • Leren omgaan met spanning en stress

Het verschil in de begeleiding door een kindercoach ten opzichte van een psycholoog is dat de kindercoach laagdrempelige en kortdurende begeleiding biedt. De behandeling is oplossingsgericht en richt zich met name op de toekomst. Hierdoor zult U snel verandering bemerken.

Het Labyrint

Wat kan de kindercoach voor mijn kind of jongere betekenen?

Het Labyrint

Helaas zijn er veel kinderen die last hebben van faalangst. De kindercoach leert uw kind wat faalangst eigenlijk is en samen onderzoeken ze of de denkfout, die aan faalangst ten grondslag ligt, wel klopt. De kindercoach leert uw kind van een ‘fixed’ mindset naar een ‘growth’ mindset te gaan. Je leert door vallen en opstaan. Doorgaans merkt uw kind al na een aantal sessies verschil.

 

Sommige kinderen vinden het lastig om gemotiveerd te blijven. Aan de meeste motivatieproblemen ligt een andere probleem ten grondslag. Door hiernaar op zoek te gaan en dit aan te pakken helpt de kindercoach uw kind om zijn of haar focus en motivatie terug te krijgen. In andere gevallen zal de kindercoach zich richten op wat het kind wil bereiken (bijvoorbeeld diploma behalen) en met dat als einddoel kleine stapjes afspreken om de motivatie op peil te krijgen zodat het uiteindelijke doel behaald wordt.

Het Labyrint

Een kind heeft zelfvertrouwen nodig om zich prettig te voelen. Kinderen met weinig zelfvertrouwen worden vaker gepest en hebben meer angsten en stress. De kindercoach helpt uw kind om in zijn/ haar kracht te komen staan. De kindercoach gaat aan de slag met de kwaliteiten van uw kind en leert uw kind hoe waardevol hij/zij is.

 

Tegenwoordig wordt er veel van kinderen gevraagd op sociaal gebied. Sommige kinderen vinden het ontzettend lastig om daaraan te voldoen. De kindercoach bekijkt wat de uitdaging in sociaal contact voor uw kind is en hoe dat verandert kan worden op zo’n manier dat uw kind nog steeds zichzelf is maar ook meer aansluiting kan vinden bij anderen.

 

Ervaart uw kind veel spanning en stress voor belangrijke toetsen of examens? Of heeft uw kind altijd buikpijn voor een belangrijke wedstrijd? De kindercoach kan uw kind helpen! Samen met uw kind gaat de kindercoach op zoek naar de oorzaak van deze spanning en pakken dat aan. Hierdoor zal uw kind bij toekomstige toetsen, examens of wedstrijden minder stress en meer zelfvertrouwen ervaren.

7.jpg

Fanny Colpaert - loopbaancoach

Wil je meer energie halen uit je job?
Twijfel je welke job bij jou past?
Wil je stil staan bij wat je echt wil en wat je talenten zijn?

Het Labyrint
Fanny Colpaert

Ook ik worstelde met dezelfde vragen en besliste om een loopbaancoach in te schakelen. Dit bracht mij dichter bij mezelf en gaf mij nog meer vertrouwen om mijn pad te volgen.

 

Mensen op pad helpen is wat mij energie heeft.  Samen met jou ga ik dan ook graag op ontdekkingstocht naar wat je boeit.

logo werk met zin - Diaspoor - LBCH

In onderaanneming voor het gemandateerd centrum Diaspoor Werk met Zin

Tijdens het eerste gesprek gaan we dieper in op je vragen zodat ik een goed beeld krijg van jouw situatie en waar je naartoe wilt. Dit gesprek duurt ongeveer 2 uur.

Tijdens het volgende gesprek staan we stil bij de resultaten van enkele psychotechnische testen. Deze testen werden o.a. door psychologen ontwikkelend. Zo kunnen we in kaart brengen wat je werkwaarden en drijfveren zijn, je natuurlijke voorkeurstijl van werken en in welke onderneming jij ten volle tot bloei kan komen. Dit gesprek duurt ong. 2u.

Na dit gesprek gaan we nog dieper in op jouw hulpvraag aan de hand van specifieke methodieken op maat van jouw doelstelling. Dit zijn 2 gesprekken van 1.5 uur.

7u loopbaanbegeleiding kost jou slechts 80 euro doordat dit traject gesubsidieerd wordt door de overheid.

(Ben je lid van de vakbond ACV, dan geniet je een terugbetaling van 40 euro voor de eerste cheque)

 

We staan stil bij wie je bent, wat je kan en wat je echt wil. Doordat je zelf actief aan de slag gaat kom je zelf tot inzicht.

Het Labyrint

CONTACTEER TINEKE STRIJLAND!

ONS BETER LEREN KENNEN?

bottom of page